1. Tänk på VEM som är med i bilden

Vi människor älskar att ha bilder runtomkring oss som påminner om goda minnen och vår nära och kära. Är det en bild på alla barn eller barnbarn? Är hela familjen med? Eller så är det kanske en enkel bild på stugan ni har åkt till i alla år?

2. Tänk på vilka andra bilder hon har i hemmet

Är mamma en samlare på bröllopsfoto? Eller bilder på barnbarn? Det är kanske dags att börja en samling? Glöm inte att du kan framkalla gamla bilder också så länge som du har en digital kopia eller möjligheten att komma in till DOFF Datas butik och skanna in din bild för att digitalisera den.

3. Tänk på storlek

Det finns två viktiga faktorer här…

  1. Hur stort utrymme har hon hemma till denna förstorningen? Hur stor ram har du eller behöver du köpa?
  2. Hur stor är foto fil har du på datorn? Detta kan påverka kvalitén på utskriften.

.

4. Tänk på stil

Alla kvinnor har en stil som de uppskattar mer eller mindre. Vissa är färgfulla och mycket rolig, vissa är mer stilrena och lite lugnare och vissa såklart är en salig blandning. Tänk lite snabbt på vilka färger och minnen som används i bilden.

.

5. Ta inte detta projekt för seriöst

Mamma kommer att känna sig både uppmuntrad och uppskattad. Hon kommer att bli glad oavsett vilken bild du väljer för det är ju dig hon uppskattar mest av allt och en bild på hennes nära och kära kan aldrig slå fel.

.