Ljuddämpande

tavlor

För minskat buller

Till företag

Det finns mycket forskning kring ljud och dess effekt på arbetsmiljön. Allt oönskat ljud kallas för buller och buller är något som kan stjäla mycket tid och fokus från det som är viktigt. Dessutom är buller en bidragande orsak till stress och hörselskador.

Det moderna kontoret är oftast väldigt öppet. Detta kan vara ett bra sätt att hålla arbetsplatsen ljus och fräsch och även uppmuntra till spontana möten.

Enligt Arbetsmiljöverket är den största ljudkällan på kontor andra människor. Det som stör koncentrationen är att du uppfattar det som sägs. Störande tal från andra, framförs ofta som ett av de större problemen i öppna kontorslandskap. Man måste därför vara extra noggrann när man utformar denna typ av lokaler.

Det vill säga att det är Ingen mår bra av för hög ljudnivå. Vi på DOFF Data har utvecklat en spännande produkt som motarbetar just bruset som stör för att du ska kunna fokusera på arbetet! 

Denna produkt är anpassningsbar i både storlek och design. 

Bättre fokus hemifrån

Hur har ni det med ljudnivån hemma?

Det är inte bara i offentliga miljöer som man kan få nytta av en ljuddämpande tavla.

Vi printar dina foton med hög kvalité och du får dem fastspända och klara, redo att hängas upp på väggen. Dessutom har de en fantastiskt funktion, både tavla och ljudabsorbeåt i en produkt.

Stil med ett syfte.

Hur fungerar det?

Ljudabsorption är ett viktigt begrepp inom rumsakustiken. Eftersom energin i en ljudvåg  absorberas i ett material genom värmeförlust så dämpas ljudet.

I inomhusmiljöer och på arbetsplatser där ett större antal personer vistas används ofta ljudabsorbenter i taket eller på väggarna.

Våra tavlor har tagits fram från en önskan om att ha en ljuddämpande funktionen i ett trivsamt paket. På DOFF Data har vi möjlighet att printa på ett speciellt material med bra fotokvalité. Vi printar på vår Epson 80600 skrivare med Eco-Solvent färg. Välj ramtjocklek, 30 eller 40mm. 

Vi tycker att design och funktion borde få höra ihop. 

Du kan välja egna bilder som du själv har tagit eller har rätt till att använda. Om du inte har några bilder kan du även få hjälp utav vårt team att hitta bilder från vår stora bildbank.

*pris och leveranstid lämnas på offert, kontakta oss på 0481-519 00 eller print@doffdata.se för beställning.